Veiligheid creëer je samen! 
Wij staan voor u klaar!

✓ Zeer vakkundig

✓ Beveiliging expert

✓ 24/7 bereikbaar


Een betrouwbare en professionele alarmopvolging nabij Dronten geeft iedereen een heel prettig gevoel. De rapheid en preciesheid waarmee onze mobiele surveillance een alarmopvolging vlak bij Dronten doet, zorgt ervoor dat de schade zowel intern als extern beperkt blijft.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Contact


Professionele alarmopvolging nabij Dronten

Wilt u als ondernemer bij een ongepaste situatie snel een professionele alarmopvolging dicht bij Dronten? Wij zijn snel ter plaatse bij verschillende meldingen. Wij installeren ook verschillende soorten alarmsystemen om uw onderneming nog beter te beveiligen en beschermen. Deze alarmopvolging in Dronten en omstreken is één van onze beveiligingsdiensten en bestaat uit:
• Technische installaties met doormelding
• Personenalarmering met man down alarmering
• Inbraak- en brandinstallaties
• Hulpaanvraag
• Maatwerkopvolgingen
• Assistentiebegeleiding van werknemers en overige personen
Als eigenaar van het pand heeft u zicht op elke situatie, want u kunt direct zien wat de oorzaak is van de melding dankzij ons klantportaal. De app is speciaal ontwikkeld zodat u altijd toegang heeft tot ons portaal. Het doel van de applicatie en klantportaal is inzage te verkrijgen tot de meest recente alarmverificaties van onze mobiele surveillance.

Bel nu naar de zaak

Wilt u dat uw pand goed wordt beveiligd en dat bij een alarmopvolging nabij Dronten onze mobiele surveillance snel ter plaatse is? Neemt u dan per direct contact met ons beveiligingsbedrijf op. U bereikt ons door te bellen naar 085-06 05 401. Indien u een e-mail wilt sturen, e-mail dan naar info@triasbeveiliging.com. Wij beantwoorden uw mail binnen zo spoedig mogelijk.Contactformulier

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn