Veiligheid creëer je samen! 
Wij staan voor u klaar!

✓ Zeer vakkundig

✓ Beveiliging expert

✓ 24/7 bereikbaar


Bent u op zoek naar goede en professionele beveiliging voor uw bedrijf in Flevoland? Dan zit u bij Trias Beveiliging uit Almere veilig en goed. Het opvolgen van een melding doen wij uitermate vakkundig. Daarnaast geven wij u deskundig advies over uw onderneming, doordat ons beveiligingsbedrijf veeljarige kennis en ervaring heeft opgedaan. Als één van de beste beveiligingsbedrijven staan wij 24/7 voor u klaar en doen we altijd wat we aan u beloven. Afspraak is afspraak!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Contact


Vakkundige en professionele beveiliging in Flevoland 

Als regionaal beveiligingsbedrijf zijn wij snel ter plaatse op de locatie waar de alarmmelding vandaan komt. Als ondernemer krijgt u altijd alles mee wat betreft de situatie. U ziet via ons klantportaal direct wat de aanleiding is van de betreffende alarmmelding. Wij voeren diverse beveiligingsdiensten binnen Flevoland uit:
Alarmopvolging
Brand- en sluitronde
Openingsronde
Wij hebben het opvolgen van alle alarmmeldingen binnen de regio Flevoland als hoofdtaak. Daarnaast bieden we ook een Brand- en sluitronde aan als één van onze beveiligingsdiensten in Flevoland. Bij deze beveiligingsdienst vindt er een interne controle plaats, direct nadat iedereen het gebouw heeft verlaten.

Maak gebruik van onze beveiligingsdiensten in Flevoland

Onze beveiligingsdiensten binnen de provincie Flevoland zorgen ervoor dat uw winkel, kantoorpand of bouwplaats goed beveiligd is. Onze verschillende beveiligingsdiensten voeren wij uit onder meer in Almere, Dronten en Harderwijk.
Beveiligingsdiensten vlak bij Almere
Beveiligingsdiensten nabij Dronten
Beveiligingsdiensten dicht bij Harderwijk
Wat ook bij onze beveiligingsdiensten hoort, is het installeren van alarmsystemen. Onze alarmsystemen verkleinen de kans op een inbraak. Wilt u een draadloos, bekabeld of hybride alarmsysteem in uw pand? Wij hebben ze allemaal.

Neem direct contact met ons op

Stop met zoeken naar een professioneel beveiligingsbedrijf voor de beveiliging van uw pand binnen Flevoland. Trias Beveiliging staat elke dag én elk uur voor u klaar! Wilt u contact met ons opnemen? Uiteraard is dat mogelijk. U bereikt ons door te bellen naar 085-06 05 401. Wilt u liever mailen? Stuur dan een e-mail naar info@triasbeveiliging.com.Contactformulier

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn