Veiligheid creëer je samen! 
Wij staan voor u klaar!

✓ Zeer vakkundig

✓ Beveiliging expert

✓ 24/7 bereikbaar


Een betrouwbare alarmopvolging in Almere is van doorslaggevend belang voor het succesvol beveiligen van uw pand. De snelheid en stiptheid waarmee onze beveiligers een alarmmelding opvolgen, zorgt ervoor dat de schade binnen en buiten uw bedrijfspand beperkt blijft en alle benodigde maatregelen bijtijds in gang worden gezet.  

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Contact


Snelle alarmopvolging in Almere

Wilt u bij een ongewenste situatie snelle alarmopvolging in Almere en omstreken? Trias Beveiliging B.V. is snel ter plaatse bij verschillende meldingen zoals alarm-, brand- en storingsmeldingen. Daarnaast installeren wij ook diverse alarmsystemen om uw bedrijfspand nog beter te beveiligen. Deze alarmopvolging en omstreken is één van onze beveiligingsdiensten in Almere en bestaat uit:
• Inbraakinstallaties
• Maatwerkopvolgingen
• Technische installaties met doormelding
• Brandmeldinstallaties
• Personenalarmering met man down alarm (veilig alleen werken)
• Hulpaanvraag, bijvoorbeeld aan personeel dat zorg verleent op locatie en zich onveilig voelt
• Assistentiebegeleiding van personeel en bijvoorbeeld leveranciers
Als eigenaar van het pand heeft u zicht op elke situatie, want u kunt direct zien wat de oorzaak is van de melding dankzij ons klantportaal.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u dat uw pand goed wordt beveiligd en dat bij een alarmopvolging nabij Almere mobiele surveillance snel op locatie is? Wilt u goede camerabewaking? Neemt u dan per direct contact met ons beveiligingsbedrijf op. U bereikt ons door te bellen naar 085-06 05 401. Indien u een e-mail wilt sturen, stuur deze dan naar info@triasbeveiliging.com. Wilt u onze mobiele surveillance komen versterken? Wij beantwoorden uw e-mail en sollicitatie zo spoedig mogelijk.Contactformulier

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn