Veiligheid creëer je samen! 
Wij staan voor u klaar!

✓ Zeer vakkundig

✓ Beveiliging expert

✓ 24/7 bereikbaar


Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf dat beveiligingsdiensten in Almere aanbiedt? Trias Beveiliging B.V. heeft jarenlange ervaring en kennis opgedaan in de beveiligingsbranche. Dankzij deze ervaring en kennis geven wij u deskundig advies over onder meer uw organisatie. Kiest u voor ons, dan kiest u voor vakkundig en professioneel maatwerk.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Contact


Diverse beveiligingsdiensten in Almere en omstreken

Met de ervaring en kennis van ons beveiligingsbedrijf omtrent beveiliging binnen Flevoland zorgt u ervoor dat uw onderneming altijd wordt beveiligd. Wij beveiligen uw organisatie tegen onder meer diefstal en vandalisme, die zich zowel binnen als buiten werktijden voordoen. Onze beveiligingsdiensten in Almere bestaan uit een brand- en sluitronde en openingsronde. Daarnaast behoort alarmopvolging ook tot onze diensten. Behalve in Almere, voeren wij deze beveiligingsdiensten in Dronten en omstreken uit.

Wat doen wij tijdens de brand- en sluitronde?

Onze mobiele surveillanten helpen u om brand- en inbraakrisico’s te voorkomen. Nadat de laatste persoon het gebouw heeft verlaten, komen de beveiligers ter plaatse en voeren zij deze beveiligingsdienst uit. De kantoren worden geïnspecteerd, maar ook vergaderplekken, parkeergarages, sanitaire en technische ruimtes. Dit is één van de beveiligingsdiensten die wij ook in Harderwijk uitvoeren.

Wat gebeurt er tijdens een openingsronde?

Bij een openingsronde opent één van onze mobiele surveillanten uw pand op het afgesproken tijdstip. De mobiele surveillant voert eerst een controleronde uit om het gebouw. Vervolgens controleert de mobiele surveillant het gebouw van binnen. In overleg met u wordt besproken welke acties de mobiele surveillant voor u uitvoert tijdens de openingsronde.

Laat ons uw pand beveiligen

Wilt u uw bedrijfspand beveiligen tegen vernieling, diefstal en andere calamiteiten? Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Schakel dan zo snel mogelijk ons beveiligingsbedrijf in en kies voor onze beveiligingsdiensten nabij Almere. Wij zijn 24/7 zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. U bereikt ons door te bellen naar 085-06 05 401 of stuur een e-mail naar info@triasbeveiliging.com. Wij helpen u graag en staan altijd voor u klaar.Contactformulier

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn