Veiligheid creëer je samen! 
Wij staan voor u klaar!

✓ Zeer vakkundig

✓ Beveiliging expert

✓ 24/7 bereikbaar


Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf dat beveiligingsdiensten dicht bij Harderwijk aanbiedt? Trias Beveiliging B.V. uit Almere heeft veeljarig kennis en expertise opgedaan in de beveiligingsbranche. Mededankzij deze ervaring en kennis geven wij u advies over diverse onderwerpen om uw bedrijfspand goed te beveiligen.  

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Contact


Verschillende beveiligingsdiensten nabij Harderwijk

Met de ervaring en kennis van ons beveiligingsbedrijf omtrent beveiliging binnen Flevoland zorgt u ervoor dat uw onderneming altijd wordt beveiligd. Wij beveiligen uw organisatie tegen onder meer diefstal en vandalisme, zowel binnen als buiten werktijden. Onze beveiligingsdiensten in Almere bestaan uit alarmopvolging, brand- en sluitronde en openingsronde. Naast Harderwijk voeren wij ook onze beveiligingsdiensten in Almere en omstreken uit.

Wat gebeurt er tijdens een brand- en sluitronde?

Ons team van mobiele surveillanten helpt u om brand- en inbraakrisico’s te voorkomen. Nadat de laatste persoon het gebouw heeft verlaten, komen onze objectbeveiligers ter plaatse en voeren zij deze beveiligingsdienst uit. De kantoren worden geïnspecteerd, maar ook vergaderplekken, parkeergarages en sanitaire en technische ruimtes. Dit is één van de beveiligingsdiensten vlak bij Dronten die wij ook uitvoeren in Dronten.

Schakel ons in om uw bedrijfspand te beveiligen

Wilt u onderneming beveiligen tegen onder andere vernieling en diefstal? Of heeft u vragen of advies nodig? Schakel ons beveiligingsbedrijf dan zo snel mogelijk in en kiest voor onze beveiligingsdiensten in Harderwijk en omstreken. Wij zijn 24/7 zowel telefonisch als per mail bereikbaar. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 085-06 05 401 of stuur een e-mail naar info@triasbeveiliging.com. Wij helpen u graag en staan altijd voor u klaar.Contactformulier

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn